ny hjemmeside?

 
 

hvad skal en hjemmeside kunne?

En hjemmeside idag skal være:

  1. Let at bruge for dig eller den som skal vedligeholde den.
    Idag findes der systemer, så brugervenlige, at bliver du præsenterer for ét som er uoverskueligt, er det simpelthen et dårlig produkt. For det skal være rart og let at bruge det nye værktøj, som din hjemmeside er. Det er et markedsføringsværktøj, som er meget værdifuldt for din virksomhed.

  2. Let at overskue for besøgende.

  3. En værdig repræsentant for dig og dit produkt, så din målgruppe føler sig velkommen og forstået.

  4. Mobilvenlig. Færdig slut.

  5. Flot.

 
hjemmeside-ftns
 
 

Hvad koster en hjemmeside?

En hjemmeside er en investering, men tiderne har ændret sig. Vilkårene og mulighederne for at bygge hjemmesider er under konstant forandring. Lige nu, gør nye systemer det muligt at bygge hjemmesider med minimal tidskrævende kodning. Fordi rammerne efterhånden er så finpudset i hjemmesidebranchen, er systemerne nu så brugervenlige - både for dig, som kunde og os, som leverandør, at vi ikke behøver bygge og kode hver eneste detalje fra bunden af. Faktisk kan du bestille en side som kræver minimale ændringer. Og den slags sider tilbyder vi til 4.999,-*. Vi ved kvaliteten på vores hjemmesider er helt i top, derfor er vi, netop stolte af vores konkurrencedygtige pris. Vi sætter en ære i at holde priserne så venlige, som mulig og produkterne så ærlige, som mulig. Hos ftns vil du få en ærlig rådgivning og vi oplever mange bliver overrasket over hvor let det kan være at få en ny hjemmeside. 

*ekskl. moms og cms, domæne og webhotel.

 
 

Hjemmesider ftns har leveret

Du kan regne med et meget professionelt resultat og brugervenligt system. Både for dig selv, men også for dine besøgende på hjemmesiden. Se nogle eksempler herunder:

En-template-Agora.png
 

ftns.dk tilbyder god rådgivning og løsninger til virksomheder. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en hjemmeside af høj kvalitet til lav pris? Du får den hjemmeside som passer til din situation og virksomhed. Den løsning finder frem til i fællesskab, bliver designet efter dine behov.

 

 
 

ftns er  Squarespace Circle Memeber  - en garanti for professionel rådgivning og ekspertise i Squarespace webløsninger.

ftns er Squarespace Circle Memeber - en garanti for professionel rådgivning og ekspertise i Squarespace webløsninger.

 
 

Bliv ringet op: