REFERENCER


 

AGORA, København

Visuel ID; logo løft, ny hjemmeside, brevpapir, powerpoint, mailsignaturer, grafik, farvepalet, typografiske retningslinjer.

 

Konsulenthuset AGORA engagerede ftns fordi vi havde brug for et nyt og mere farverigt udtryk vores hjemmeside. Vi ville gerne signalere en mere nærværende, kreativ og dyb praksis gennem vores hjemmeside. Det var opgaven som vi kom til Camilla med.

Fra første møde med Camilla har vi kun positive ord at sige. Kommunikationen og overskueligheden fra Camilla til os har været meget professionel og samtidig imødekommende og nysgerrigt lyttende. Tidsplaner og aftaler overholdes til fulde, også når vi som kunde har haft svært ved at levere. Det er tydeligt, at Camilla ønsker, at vi får en hjemmeside som vi kan være tilfredse med. Camilla har ramt plet i forhold til vores ønsker og ideer - og hjemmesiden og vores visuelle identitet er nu som vi havde drømt om. 

Selv ved uforudsete tekniske udfordringer (også udfordringer der lå uden for opgaven) tog Camilla professionelt hånd om problematikken og hjalp os i gennem. Vi kan med rette sige at vi med Camillas gode hjælp nu står med en hjemmeside og identitet som vi er ovenud tilfredse med.

 

- Konsulenthuset AGORA


 

ROHI, Oslo & Barcelona 

Logodesign & Hjemmeside

 

"For The Nude Spaces har laget hjemmeside for min business- coaching og treningsvirksomhet. 

Camilla hadde en meget profesjonell tilnærming til oppgaven. Hun stilte gode spørsmål om hva jeg ønsket, hva siden skulle kommunisere og ikke minst hva den skulle gjøre for min virksomhet. Dette førte til en spennende dialog der jeg opplevde å ha kontroll på sluttresultatet til tross for at det var Camilla som gjorde all jobben. 

Da jeg driver enkeltmannsforetak var det viktig for meg å ha en side som speiler min identitet. Det klarte Camilla å lage på en excellent måte. Jeg har nå en hjemmeside som jeg står 100% inne for. 

Jeg kommer helt klart til å bruke Camilla videre da hun har god kunnskap om hvordan internett kan brukes som kanal for å utvikle min virksomhet. 

Samarbeid med For The Nude Spaces anbefales på det sterkeste."


 
 

Style Mentor, København

Logodesign & Visitkort

 

"3 ord jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker Vores forløb er: Ærlighed, respekt, kreativ.

Jeg synes alligevel det er ret utroligt, at du kunne finde frem til det resultat til mig, med en kunde som jeg:)

Ubeslutsom og vidste ikke rigtig, hvad jeg ville have. Godt gået af dig:)

Jeg er mega glad for resultatet, og meget stolt af det. Tak. Du gav mig gode råd med på vejen, som er meget brugbare. Tak.

Så du jo utrolig kreativ, hatten af for det.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig."

 

- Maria Schøn, Indehaver af Style Mentor

 

 
 

HMJ Design, Skørping

Hjemmeside

 

“Vi havde behov for en ny hjemmeside, der afspejlede en ændret produktportefølje, og som også gav bedre mulighed for integration af forskellige tjenester, såsom oprettelse af maillinglister, udsendelse af nyhedsbreve, sociale medier mv. 

for the nude spaces har gennem hele processen tilbudt relevant ekspertise, glimrende service samt fleksibilitet i forbindelse med pressede deadlines. Vi har fået et produkt, som rammer vores behov meget præcist, og som ikke mindst kan serviceres i det daglige af vores egne medarbejdere.

Ud over de større projekter er for the nude spaces også en vigtig samarbejdspartner for os ifm. udførsel af mindre opgaver som DTP, trafikanalyser på vores web, mm."

 

Mikkel Ravn, International Sales Manager, HMJ Design

 

 
 

Afi Ventour & Co., Grenada

Logo, Brevlinje & Hjemmeside

 

"I have been happy to have a modern and fresh approach to a new website for my legal practice in the state of Grenada. 
This was possible through the hard work, skill and talent of Camilla Schulze, a web designer from Denmark. 
What struck me most about the process was that it was geared at customer satisfaction and ensuring that as far a possible, I the customer, got what I wanted. The site turned out to be a fantastic, creative, innovative and stimulating site.
Already I have observed the benefits of the site and feel confident that it will attract a wide and colorful range of clients that will continue to keep me in business.
Many thanks to Camilla for her great work."

 

 
 
 

"Camilla, indehaver af marketing/grafisk trylleri/reklame-bureauet, for the nude spaces, har hjulpet os et godt styk hen imod et nyt udtryk for butikken. Hun har skabt det nye logo og resultatet er blevet sindsygt flot! Med tiden vil det her nye logo komme til at præge MacQ i større og større omfang." 

 

Teit Vestergaard Kjeldsen, Indehaver af MacQ Burgerbar

 

 
 

RAW products, Aalborg

Logo & Hjemmeside

 

"Vi kom til Camilla med en ide, men vi havde ingen ide om hvordan vi skulle formidle vores budskab ud grafisk. Camilla har ikke bare lavet en grafisk flot hjemmeside, men også tænkt på brugervenlighed, funktionalitet og målgruppen.
Vi skulle ydermere bruge et logo og spurgte i den forbindelse Camilla om hjælp. Efter få dage havde hun lavet det vildeste logo, som præcis var det der bedst repræsenterede vores firma. Hun formåede at skabe en rød tråd mellem den rette visuelle identitet og logo designet, så der blev sammenhæng og klarhed i vores virksomhed. Vi vil til enhver en tid bruge Camilla og kan kun give vores varmeste anbefalinger."

 

- Helle Staun Jørgensen, Marketing Manager hos RAW products

 

 
 

Cafeministeriet, Aalborg

Opskriftsbog, Magasin, Koncept, PR, Online markedsføring, Grafik til online medier, Flyers

 

"Vi har på Cafeministeriet benyttetos af Camilla, ”for the nude spaces” ved flere forskellige lejligheder – hver gang med stor tilfredshed. Camilla har hos os arbejdet med at udvikle og lancere en ny markedsførings-strategi – fra idéplan, udvikling af handlingsplan, kontakt og forhandling med alle aktører og medier samt udarbejdelse af kampagner. Helt konkret, har Camilla blandt andet stået bag vores 10 års jubilæums-kampagne, som var et projekt der skulle samles på flere platforme, bl.a. udgivelse og udarbejdning af jubilæumsbog, reklame – avis og busser, facebook samt intern markedsføring. Vi har været rigtig glade for Camillas evner – fra idéplan til samarbejde og udførelse og ikke mindst hendes kreative og grafiske kunnen. 

Kan kun anbefales – alle pengene værd..!"  

 

- Martin Klyvø, Indehaver af Cafeministeriet

 

 
 

Afrikablog.dk

Magasinlayout

 

"Camilla Lendal is a great creative talent. She can create a lot with a short input on the product that you wish to achieve, and she is very open for recommendations for changes and improvements."

 

- Robin Juel Johansen, Chefredaktør & grundlægger af Afrika360.dk

 

 
 

Diziplin, Aalborg

Visuel Identitet, Koncept, Hjemmeside

 

"Jeg vil gerne give Camilla et par ord med på vejen,  for det store stykke arbejde hun har lavet i forbindelse med &Kompany.

Allerførst vil jeg gerne sige tusind tak, hvor er jeg  glad, lettet, bange og TOPmotiveret for at komme igang.

Den ide jeg kom til dig med var rå, ugennemtænkt, og generelt noget løs i betrækket. Jeg var meget usikker på om det nogensinde overhovedet skulle blive til noget konkret og realistisk, som jeg faktisk ville kunne gå videre med. Jeg har gået og tumlet med ideen i et lille års tid. Og det der så er sket på ca 2 mdr., er jo ganske ubeskriveligt. &Kompany er født.  Du har virkelig forstået mine ideer og tanker på et dybere plan, for jeg kan fuldstændig mærke mit hjerte og mig i det du har lavet.  

De aspekter, analyser og undersøgelser, ville jeg aldrig selv være kunnet komme frem til, og jeg kan blive helt angst ved tanken , hvis jeg bare havde kastet mig ud i det. Nu ved jeg præcis hvad jeg skal være opmærksom på, hvordan jeg skal gå i gang, og hvorfor! Noget jeg er helt mundlam over er, den røde tråd der er i hele projektet, lige fra logo til selve produkterne, det hele er så ”økologisk”. Det giver mig en kæmpe tryghed og ballast, som iværksætter, at have en køreplan for min forretning. Lige fra første møde vi havde, kunne jeg mærke på din tilgang og analytiske sans, at min ide var i trygge hænder. Tak fordi du har pustet liv i min ide."

 

- Tanja Søborg, Indehaver Diziplin

 

 
 

Esoteric, Rolf Djernæs

Logo

 

"I forbindelse med opstarten og lanceringen af et niche produkt på accessory markedet, benyttede jeg mig af Camilla til at skabe et logo, som ville gå godt med målgruppen. Hendes tålmodighed, evne til at lytte og handle effektivt og professionelt, har resulteret i et visuelt udtryk, der gør indtryk! En dygtig og ærlig forretningskvinde, jeg i aller højeste grad kan anbefale; Camilla Schulze."

 

Rolf Djernæs, Entreprenør & Grundlægger af bl.a AdSugar Media og Esoteric

 

Andre kunder og projekter


 
 

Bliv ringet op