Back to All Events

SVVS får online ansigtsløft af ftns.dk

  • ftns.dk C. W. Obels Plads Aalborg, 9000 Denmark (map)

Et ønske om en mere stilren og professionel webløsning - fik Skørping VVS til at henvende sig til ftns.dk

Se løsningen her: svvs.dk

Skørping VVS henvendte sig til ftns.dk med ønsket om en ny webløsning, der var mere professionel og stilren end eksisterende. De ytrede ønske om en side uden visningsproblemer, som vil være let at bruge, både for deres webredaktør og de besøgende på siden. Det vil sige, et ønske om en sidestruktur der giver et hurtigt og godt overblik over virksomhedens services og produkter. En opbygning som guider de besøgende og viser dem det de søger, hvor de kigger. Men også et ønske om en side hvor fotomateriale og tekst taler et klart og tydeligt sprog. 

Der skulle udarbejdes en ny informationsarkitektur. Der var brug for nyt fotomateriale til at afspejle deres afsluttede projekter, høje serviceniveau, deres produkter og til nye inspirationsgallerier. Det var nødvendigt at give logo´et et løft, så det ville matche den nye visuelle profil. Og så skulle der leveres et helt nyt system til at udvikle, opdatere og vedligeholde hjemmesiden i, som SVVS vil finde let at bruge på egen hånd.

Jeg syntes selv at den er mega flot vores hjemmeside. Betydelig mere stilren og som jeg gerne ville have den.
— Bente M. Knudsen, medejer af SVVS.dk

Resultatet er en stilren og professionel hjemmesideside, som er let at bruge, både for Bente og for SVVS´s kunder.