Back to All Events

Nu er MHJ design også mobilvenlige

En ny mobilvenlig løsning leveret til HMJ Design med en forudgående analyse af besøgende via Analytics og herpå udarbejde Information Arkitektur - læs om HMJ´s oplevelse af forløbet og resultatet her.

Da HMJ Design og ftns mødtes første gang i januar handlede det om en DTP opgave der skulle leveres med en presserende deadline. Det samarbejde udviklede sig hurtigt at omfatte udarbejdelsen af en ny løsning til HMJ Design. Virksomheden har et ønske om at signalere de er et international handelsfirma og har brug for at etablere kontakt med de besøgende der kommer ind på siden. Derfor er der udarbejdet en brugerrejse, med udgangspunkt i eksisterende data, på brugeradfærd igennem siden.

HMJ Design har fået en løsning der fungerer, er let at bruge og som etablerer den ønskede kontakt mellem dem og Deres kunder.