Back to All Events

Søger høj-kvalitets mødebookere til nyt koncept


Selvstændig mødebookere søges

Vi er i færd med at etablere et nye marketingsbureau. Vi håndterer markedsføring i form af høj-kvalitets mødebooking, markedsføring via online og offline medier. Herunder udarbejdelse af Visuel Identiet, hjemmesider, strategier og koncepter. Det betyder at vores Klienter kan komme til os med en enkelt opgave eller en hel kampagne, lancering af nye produkter eller sågar hjælp til etablering af nye virksomheder. Vi holder til i Aalborg Centrum og værner om værdier som kammeratskab, sammenhold, modenhed, pålidelighed og rigtig god humor. Vi har det nemlig sjovt men vi skaber resultaterne, sammen.

Vi tilbyder blandt andet klienter høj-kvalitets B2B mødebooking. Vi sender kun møder videre som har optimal potientiale og efterlader et godt indtryk hos vores Klienters kunder. Vi afleverer kun arbejde vi kan stå inde for og synes at rigtig god service er fedt!

Der vil være rig mulighed for at arbejde med flere forskellige opgaver som alle er gennemarbejdet og afprøvet af os inden opstart. Det betyder også at vi kan tilbyde dig en base hvor du har mulighed for at sidde i hvis du ønsker, men også en base hvor du kan komme hvis du har behov for at se nogle venlige ansigter der står klar til at sparre med dig. 

Hvad betyder det for dig?

Det betyder at du selvfølgelig skal kunne leve op til vores forventninger til kvalitet i bookingprocessen. At du er moden i den måde du griber arbejdet an på og taler med kunderne på. Moden og professionel.

Så du har erfaring med B2B mødebooking. Det er klart.

Du ved hvad der skal til for at nå dine mål og nyder det selvstændige arbejde. Hvorfor du højst sandsynligt lever af at være freelance mødebooker eller kan se potentiale i at blive selvstændig. Vi tilbyder også fast timeløn. Så lad os snakke om hvad der passer dig bedst.

Vi tror mere på personlighed frem for uddannelse og et flot Cv, så selvom erfaring er en styrke, skal du ikke holde dig tilbage, hvis du føler at stillingsbetegnelsen appellerer til dig. Vi vil meget gerne se dig til en samtale.


Ledige stillinger: 3

Arbejdstid: 09-16, hverdage / timebasis / deltid.

Samtaler afholdes løbende, så tag dine løbesko på.
Kontakt: job@mestmarketing.dk - hvis du har spørgsmål, så ring til Camilla Schulze på +45 4115 4203

Arbejdsplads: C.W. Obelsplads 14, 9000 Aalborg eller hjemme hvis du er mest vant med det.

Earlier Event: January 28
for the nude spaces en PBA rigere