Back to All Events

Aalborg Chokoladen vælger ftns som fast Konsulent på Online Markedsføring

  • ftns HQ 14 C. W. Obels Plads Aalborg, 9000 Denmark (map)

Aalborg Chokladen oplever stor vækst og mærker, med lanceringen af deres nye AC Store i centrum af Aalborg; John F. Kennedys Plads 3A, en stigende interesse for deres forretning og produkter. Derfor er tiden moden til at tage den online tilstedværelse mere seriøs. Til at løfte denne opgave, har de valgt et samarbejde med ftns, som nu er blevet tilknyttet virksomhedens på fast konsulentbasis. 

Det er både spændende og rigtig sjovt at træde ind i en virksomhed i denne vækstfase og med det attraktive, elskede produkt, som hokolade jo er! Chokolade er fotogent og det er en kæmpe fordel når nu vi vil sætte ind på de mere visuelle platforme, som Instagram og Facebook. 
- Camilla L. Schulze, indhaver af ftns

Det handler om at sikre danskerne genkender Aalborg Chokoladen, når de står og skal træffe deres valg ude hos de loyale forhandlere. Billedet her, er tage i AC Store i Aalborg. 

ftns vil fokusere på Aalborg Chokoladens online markedsføring og arbejde med online strategiudvikling. En god online strategi kan ikke isoleres fra de offline aktiviteter eller den offline markedsføring, så naturligvis vil vi samle de to områder i et fælles greb vi kan kalde omnichannel markedsføring. 

ftns er af den overbevisning at man ikke kan dele sin virksomhed totalt op i hhv. online markedsføring og offline offline. Hvis ikke de to områder spiller sammen, går der rigtig meget magi til spilde! For imellem de to områder opstår der netop en handling, udløst af de her fantasier og drømme man skaber, online, der resulterer i de helt konkrete, fysiske situationer og interaktioner du har med virksomheden offline eller i online købsøjeblikke.
- Camilla L. Schulze, indehaver af ftns