Back to All Events

Nye kunder i butikken


for the nude spaces kan med stolthed i stemmen præsentere et samarbejde med en flok seje Iværksættere! De har stiftet selskabet RAW PRODUCTS og skal importere og eksportere produkter der værner om en solid fairtrade kæde og rene produkter. Med rene produkter menes organiske og endda egnede til den inkarneret Paleo-entusiast. 
Men et godt firma skal have en god visuel identitet - så for the nude spaces har fået æren af at forsyne den nye firma med logo, visitkort og hjemmeside. The basics. Det er et rigtig godt udgangspunkt!

De blev rigtig glad for resultatet, hvilket varmer mit hjerte. 

Jeg tror på dem - deres vision. Og kan se potentialet i deres forretning. Jeg glæder mig til at følge udviklingen. Er ret sikker på det kommer til at gå rigtig hurtigt.

Earlier Event: December 9
Leverer webløsning til Wieben design
Later Event: October 5
Sidder hos Designhaus