Back to All Events

Cafeministeriet er en god kunde


Cafeministeriet og for the nude spaces har flettet fingre i en længere periode nu. Men jeg får stadig kriller i maven når jeg skal løse opgaver for dem.  

Det startede faktisk allerede i 2012, med lidt strategiplanlægning og PR-konsultation, så voksede det sig bare større og større og i 2013, 14. august, lancerede vi den helt store 10 års Jubilæumskampagne for Cafeministeriet. Det var et spændende projekt. Det bedste var de resultater vi fik ud af det - langt overgik vores forventninger. Det har givet Cafeministeriet blod på tanden og vi arbejder pt. på et nyt facebook koncept - som selvfølgelig også vil blive offentliggjort her på siden.  Så stay tuned.

Se lige kampagnevideoen, den er så hyggelig. 

Later Event: December 1
for the nude spaces flytter hjemmefra