Back to All Events

For the nude spaces & Eventa samarbejder


Eventa.dk og for the nude spaces har indgået et godt samarbejde om levering af bekymringsfri webløsninger til vores kunder. Ja, den slags løsninger findes. I hvert fald nu. Vi kan supplere hinanden med ekspertise der fuldfører vores produkter. 

Eventa.dk er et webbureau der tilbyder både færdige web-systemer med CMS, men som også kan tilbyde skræddersyet løsninger. Da for the nude spaces erkender sine begrænsninger, kan Eventa i den grad sikre mine kunder får de bekymringsfri løsninger med masser af hosting, service & support af høj kvalitet, de fortjener. For the nude spaces tilbyder så Eventa det det gode design, grafisk materiale, koncepter og markedsføring. 

Vi har allerede et par glade kunder i portfoliet. Det var godt vi fandt hinanden.

Earlier Event: December 1
for the nude spaces flytter hjemmefra
Later Event: December 9
Leverer webløsning til Wieben design