Om 34 dage degraderes ikke mobilvenlige sider på Google

"Starting April 21, we will be expanding our use of mobile-friendliness as a ranking signal. This change will affect mobile searches in all languages worldwide and will have a significant impact in our search results. Consequently, users will find it easier to get relevant, high quality search results that are optimized for their devices." - Google

"WOW. Hvad??? Og vil har lige fået ny side... Den er ikke Responsive, (tilpasser sig dit device i layoutet) det var der ingen der sagde noget om..." 

Ja, jeg ved godt at der har været nogle som ikke har rådgivet ordentligt på området. Måske fordi de ikke har haft evnerne til at levere et responsive site. Måske de ikke har set nødvendigheden i det. Men det er bare rigtig træls når man lige har betalt for et helt nyt site. Men du kan nå det endnu... Have no fear, ftns is here. 

De løsninger jeg tilbyder er ikke kun responsive fra top til tå, men også ret lækre i både design og features og så har jeg et princip om at gøre det så billigt som muligt. Se hvor billigt jeg kan gøre det, her. På den måde føler mine kunder sig nemlig ikke udnyttet og får lyst til at blive hos mig. Win Win, som man siger. Læs hvad mine kunder i grunden siger, her.

Noget andet jeg lægger vægt på er at du får en løsning, som du let selv kan gå ind og vedligeholde, hvis det er det du ønsker. Mange af de løsninger som bliver leveret idag, har et CMS (det system der ligger bagved og som du administrerer hjemmesiden i) som kan virke ret uoverskueligt for folk som ikke er vant til at arbejde med eks vis Wordpress. Dét synes jeg faktisk er en vigtig del af den gode service, at man leverer et system til en kunde, som ikke kun er intuitivt, men også let og lækkert at se på. Det skal bare være let. Let let let.

Hvis du har spørgsmål til hvad det her kommer til at betyde for dig og din side, eller gerne vil undersøge om din side er mobilvenlig, så kan du undersøge det ved at klikke her - eller du kan ringe/skrive til mig - jeg kan gøre det for dig. Og når så jeg er igang, kan jeg lige køre din side igennem hele analyse møllen hos Google, så får du en rapport over svage og stærke punkter på din side. 

God dag.

Kilde: http://googlewebmastercentral.blogspot.dk/2015/02/finding-more-mobile-friendly-search.html