Samler tråde... eller pixels.

Her du din update. Nu har du så bare af at læse den - for jeg har ret travlt. Thøhø... 

Okay, jeg sidder og er i færd med at samle trådene i projekt I LOOOOVE KUNSTEN - nårh nej! Det var jo De Digitale Dage og KUNSTEN projektet drejer sig om, min kærlighed til side - projektet for øje! Man skal have styr på hvert lille pixel. Dette er jo i bund og grund et digitalt koncept, e-koncept. 

Status... Jo, jeg har fundet den her person der hedder Lasse Tandalhan synes også projektet er ret fedt, så han var klar på at være ham der står for grafisk i bevægelse - og så har han helt sikkert en masse fede ideer og input som kan optimere projektet. Han skal stå for at producere en lækker video med gode informationer og så sagde han noget med: ..."så lavede jeg sådan en funktion der kunne vise min guldfisk, live tv, i baggrunden og så kunne man placere grafik foran - så det skulle være muligt at lave det dér...". Så sagde jeg: "FEDT Lasse! Du er så sej!" Og så helt sikkert blank ud... Jeg kender Lasse, ved han er sej. Vi har studeret sammen på Grafisk Designteknolog.

Lige nu sidder jeg med det trykte materiale - for man skal jo tage højde for hvilke mennesker der besøger KUNSTEN og trykte medier udløser ikke kun tryghed hos et bestemt segment, men giver også større eksponering i og med det kan tages med, uddeles og genopfriske oplevelsen/hukommelsen. Men der kommer også en digital version... No worries.

En lille folder til papirnusserne. 

Så er der vægbeklædningen - desværre var det ikke muligt at opsætte en projekter på stedet - så igen, det trykte medie er stadig min ven.