This time is now

´Jeg har ikke tid´... Det er der jo ingen der har. Det er noget vi tar´.

Tid kan vi ikke styre. Vel? Vi kan ikke eje den. Købe mere... Måske det er derfor den er SÅ attraktiv - alle snakker om den, tiden. Alle er så OBS på den. Tiden styrer vores dag. Uge. Måned og vores år. Fok siger; jeg har ikke tid, jeg har ikke tid... Vi vil ha´ tid. Mere tid. Bare lidt tid. Bare 5 minutter på sofaen. I en lille solstråle. Til at være ude. Trække vejret. Mærke foråret der er derude. Vi kigger ud af vinduet. Ser tiden gå i årstiderne. Vi ser foråret i lysets varme nuancer. Men er ikke derude, i det. Hvorfor? Det er livet.

 

Igår er væk og imorgen - hvem ved hvad den bringer? Men lige nu. Det er alt vi har. Og nu er alt. Tag en pause. Træk vejret. Mærk lyset. Det har jeg tænkt mig at gøre. Vi ses! 

Lige nu er alt.

Lige nu er alt.